oeps, je kan niet chatten?

oeps, je kan niet chatten?

Waarschijnlijk staat je browser chatten met ons niet toe. Probeer het met een standaard browser, of schakel over naar een pc. Je kan ons ook steeds bereiken via Facebook of Instagram, of per telefoon.

VENSTER SLUITEN

laten we samen het taboe rond mentaal welzijn doorbreken

Young FENIX staat voor een inclusieve en divers-sensitieve samenleving waar mentaal welzijn van jongeren een centrale plaats inneemt. We willen het stigma rond mentale (on)gezondheid doorbreken. Van het pleintje tot het klaslokaal tot de woonkamer. Overal zou een jongere zonder schaamte of angst moeten kunnen vertellen over hoe hij/zij/die zich voelt. Door het onbespreekbare te normaliseren, zetten we in op preventie van allerlei welzijnsproblematieken.


VRijwilliger worden? Klik hier!

VRijwilliger worden? Klik hier!

Praten helpt: Bij Young FENIX kan elke jongere terecht!

Ons multidisciplinair team van beroepskrachten en vrijwilligers staat garant voor een kwaliteitsvolle ondersteuning. Daarnaast weerspiegelt ons team de superdiverse samenleving van vandaag, zodat alle jongeren (12 - 25j) zich herkennen in onze coaches.

nieuwsgierig naar meer? contacteer ons.

Wat hebben we allemaal in de aanbieding? Bij Young FENIX kan je terecht voor volgende zaken:

  • lowkey, gratis en anonieme coachingstrajecten met een sterke outreachende werking (telefoon- en chatpermanentie incluis)
  • een divers-sensitief vormingsaanbod voor welzijnsprofessionals en jongeren
  • de Young FENIX Podcast waar jongeren met elkaar in gesprek gaan over thema's die hen bezighouden.

Beluister onze nieuwste podcast

De zin van het leven. Menig filosoof heeft er zijn hoofd over gebroken. En zo ook Josse. Als 14-jarige gaat Josse normaal flierefluitend door het leven ... Tot hij een film zag, een film die zijn leven zou veranderen. Plots begon hij zich af te vragen waarom we leven hier op aarde. Benieuwd of hij een antwoord heeft gevonden? Check dan zeker zijn podcast!

Woop Woop

Woop Woop

Woop Woop

Woop Woop

Seizoen 2 van de Young FENIX podcast

Met het tweede seizoen van onze podcastreeks gaan we nog een stapje verder. De jongeren van seizoen 1 wisselen van stoel. Zij worden de hosts van de komende afleveringen. Zo zullen zij jongere tieners interviewen over allerhande onderwerpen.

Young FENIX SpotifyYoung FENIX GoogleYoung FENIX Apple

Meer nieuws

meer nieuws