oeps, je kan niet chatten?

oeps, je kan niet chatten?

Waarschijnlijk staat je browser chatten met ons niet toe. Probeer het met een standaard browser, of schakel over naar een pc. Je kan ons ook steeds bereiken via Facebook of Instagram, of per telefoon.

VENSTER SLUITEN

laten we samen het taboe rond mentaal welzijn doorbreken

Young FENIX staat voor een inclusieve en divers-sensitieve samenleving waar mentaal welzijn van jongeren een centrale plaats inneemt. We willen het stigma rond mentale (on)gezondheid doorbreken. Van het pleintje tot het klaslokaal tot de woonkamer. Overal zou een jongere zonder schaamte of angst moeten kunnen vertellen over hoe hij/zij/die zich voelt. Door het onbespreekbare te normaliseren, zetten we in op preventie van allerlei welzijnsproblematieken.


VRijwilliger worden? Klik hier!

VRijwilliger worden? Klik hier!

Praten helpt: Bij Young FENIX kan elke jongere terecht!

Ons multidisciplinair team van beroepskrachten en vrijwilligers staat garant voor een kwaliteitsvolle ondersteuning. Daarnaast weerspiegelt ons team de superdiverse samenleving van vandaag, zodat alle jongeren (12 - 25j) zich herkennen in onze coaches.

nieuwsgierig naar meer? contacteer ons.

Wat hebben we allemaal in de aanbieding? Bij Young FENIX kan je terecht voor volgende zaken:

  • lowkey, gratis en anonieme coachingstrajecten met een sterke outreachende werking (telefoon- en chatpermanentie incluis)
  • een divers-sensitief vormingsaanbod voor (welzijns)professionals en jongeren
  • de Young FENIX Podcast waar jongeren met elkaar in gesprek gaan over thema's die hen bezighouden.

Beluister onze nieuwste podcast

De afgelopen weken was het weer van dat, het jaarlijkse hoofddoekendebat. Zoals zo vaak werd het ook deze keer gevoerd over de hoofden van jonge moslima's heen. In deze podcast praten Beyza en Emine wat een hoofddoek voor hen betekent. Krachtige jonge vrouwen met een sterke mening!

Woop Woop

Woop Woop

Woop Woop

Woop Woop

Amir, de eerste YFX-ambassadeur

Met grote trots stellen we de eerste YFX-ambassadeur voor, Amir Bachrouri. De meesten onder jullie zullen hem kennen als de voorzitter van Vlaamse Jeugdraad. In de raad verdedigt hij de rechten en belangen van alle jongeren. Wist je trouwens dat hij met zijn 19 lentes oud, de jongste voorzitter ooit is? 

Meer nieuws

meer nieuws