oeps, je kan niet chatten?

oeps, je kan niet chatten?

Waarschijnlijk staat je browser chatten met ons niet toe. Probeer het met een standaard browser, of schakel over naar een pc. Je kan ons ook steeds bereiken via Facebook of Instagram, of per telefoon.

VENSTER SLUITEN

Hier lees je het laatste nieuws van Young FENIX

Young FENIX zit nooit stil. Elke dag gebeurt er wel iets dat we willen delen.

Een interview met onze gouverneur, of onze podcast die het haalde tot bij Radio 1: ooit heet van de naald of vers van de pers, je leest het hier.

VRijwilliger worden? Klik hier!

VRijwilliger worden? Klik hier!

Seizoen 2 van de Young FENIX podcast

Met het tweede seizoen van onze podcastreeks gaan we nog een stapje verder. De jongeren van seizoen 1 wisselen van stoel. Zij worden de hosts van de komende afleveringen. Zo zullen zij jongere tieners interviewen over allerhande onderwerpen.

Hou zeker onze website of vaste podcast kanalen in het oog:

Young FENIX SpotifyYoung FENIX GoogleYoung FENIX Apple

Young FENIX podcast op Radio 1

Onze podcast aflevering Fatma’s Vlucht werd opgepikt door Layla El-Dekmaks programma Zandman op Radio. In de podcast vertelt Fatima hoe het was om als 8-jarige haar moederland Afghanistan te ontvluchten.

Nu is ze 13 jaar ‘oud’ en heeft ze haar verhaal neergepend in een boek. Voor ons was het een hele eer om Fatima te ontvangen voor een podcast. Het is een genoegen dat op deze manier haar verhaal helpen verspreiden.

Seizoen 1 van de Young FENIX podcast

In november 2020 zwieren we de allereerste aflevering van seizoen 1 van de Young FENIX podcast online. Tijdens het eerste seizoen zullen onder vrijwilligers jongeren interviewen over thema’s die hen interesseren. Denk aan etnisch profileren, rouw en verlies, en zoveel meer. Luisteren is de boodschap!

Young FENIX in de kijker

2020 Is een jaar om nooit meer te vergeten. Samen met onze vrijwilligers én hun prachtige engagement zetten we Young FENIX op poten. Een burgerinitiatief dat ook onze Antwerpse gouverneur Cathy Berx opviel. Haar steunbetuiging moedigt ons aan om verder te doen met wat we aan het doen zijn: jongeren kwaliteitsvol, anoniem en gratis te ondersteunen.

Check zeker ook het filmpje.

Young FENIX in Het Laatste Nieuws

In augustus 2020 werd Khalid El Hatri, onze voorzitter en tevens oprichter van Young FENIX, geïnterviewd door een journalist van Het Laatste Nieuws. Het stemt ons tevreden dat ook op deze manier ons aanbod bekend wordt. Hoe meer jongeren ons leren kennen, hoe meer jongeren we effectief kunnen ondersteunen.

Voor het integrale interview, kan je terecht op volgende link:

Het Laatste Nieuws